Direktor iz Zaprešića i holivudska glumica snimljeni u rijetkom zajedničkom izlasku

Foto: Profimedia

HOLIVUDSKA glumica Chloë Sevigny i Siniša Mačković, galerist iz Zaprešića, privukli su pažnju na ulicama New Yorka. Fotografi su ih snimili u rijetkom zajedničkom izlasku.

Prošetali su u ležernom izdanju, a Chloë je supruga držala pod ruku. 

Par je u braku od 2020. godine te imaju sina Vanju. Časopis Vogue je njihovo crkveno vjenčanje krajem 2022. godine proglasio jednim od najljepših i najatraktivnijih. Vjenčanje je održano u mladenkinom rodnom gradu Darienu, a svadba je organizirana u starinskoj vili Waveny House u Connecticutu.

Tko je Siniša Mačković?

Zagrepčanin s američkom adresom ravnatelj je prestižne galerije Karma Art. U djetinjstvu je napustio Hrvatsku i sa starijom sestrom odselio se u Australiju. Kasnije je studirao grafički dizajn, a nakon završetka studija preselio se u New York, gdje je izgradio karijeru u umjetničkim krugovima.

S holivudskom glumicom Chloë Sevigny upoznala ga je 2018. godine zajednička prijateljica. Za njihovu vezu doznalo se nakon što su ulovljeni kako se ljube u jednoj njujorškoj galeriji.

"Na prvom susretu prije gotovo dvije godine samo smo zurili jedno u drugo. Ubrzo je naš odnos postao intenzivan i neopisivo sam sretna s njim. Siniša je divna osoba, dobar, pametan i iznimno pažljiv", otkrila je jednom prilikom glumica. 

Pročitajte više