"Djeca su mi prestravljena": Michael Douglas suočio se s optužbom za seksualno zlostavljanje

Foto: Guliver Image/Getty Images/Instagram

MICHAEL DOUGLAS odlučio je demantirati optužbe da je prije 32 godine seksualno zlostavljao jednu ženu, nakon što ga je s tom pričom suočio novinar Hollywood Reportera.

Douglas se zatim sam obratio Deadlineu i iznio svoju stranu priče, i prije nego što je cijela stvar izašla u javnost. Douglas kaže da ta žena, blogerica, tvrdi da je on masturbirao ispred nje prije 32 godine te kaže da je odlučio sam izaći s pričom u javnost jer su njegova djeca prestravljena činjenicom da bi mogao biti označen kao seksualni predator.

73-godišnjak tvrdi da je za priču doznao nekoliko dana prije Božića, na isti dan kad je njegov sin Dylan primljen na fakultet. "Svi smo se radovali, a onda sam primio poruku od svog odvjetnika koji me obavijestio da The Hollywood Reporter želi raditi priču o zaposlenici koja je za mene radila prije 32 godine", ispričao je glumac.

"Ona tvrdi da sam ispred nje koristio neprimjeren govor te da sam u telefonskim razgovorima koje sam vodio ispred nje, sa svojim prijateljima, pričao 'prljavo'", kaže. "Naposljetku sam je opustio s tog posla, no ona tvrdi da sam je izbacio iz industrije te da zbog mene više nije mogla pronaći posao", požalio se Douglas.

"Tvrdnja da sam masturbirao ispred nje je čista laž i izmišljotina, tu uopće nema istine", kaže i dodaje da mu je novinar kojem je žena iznijela tu priču također rekao da je ona naglasila "da je Douglas nikad nije dotaknuo te da je nije zlostavljao na taj način". 

"To je iznimno bolno, nemam kostura u ormaru. Najbolnije je bilo podijeliti ovakvu priču sa suprugom i djecom. Djeca su mi prestravljena, moraju ići u školu brinući se da će ovo izaći u nekom članku, da će pisati da sam seksualni zlostavljač. Boje se i nije im ugodno", objasnio je. 

Pročitajte više