Dobila tumor na mozgu, a zaručnik je preko poruke ostavio tjedan prije vjenčanja

Foto: gofundme.com

EMILY NICHOLSON je u veljači 2016. dijagnosticiran tumor na mozgu, a kad su joj godinu dana kasnije rekli da joj ostaje između 12 i 18 mjeseci života, odlučila je ubrzati planove za vjenčanje. 

Svijet joj se srušio kad joj je, samo tjedan dana prije vjenčanja, zaručnik Jamie Smith (24) saopćio da želi sve otkazati i to putem poruke na Facebooku. 

"Rekao mi je da više ne želi biti sa mnom i da me već dugo ne voli. Bilo je grozno", ispričala je Emily za Daily Mail i otkrila da vjeruje da je s njom prekinuo jer se zbog lijekova udebljala 30 kilograma. 

Trebali su se vjenčati u kolovozu 2016., ali su vjenčanje zbog njene operacije pomaknuli na ožujak 2017. Prije toga su planirali zajednički život i razgovarali o tome kako će zamrznuti Emilyna jajašca kako bi mogli imati dijete ako ona pobijedi bolest. 

"Jasno je naglasio da me ne voli. Osjećam da je to bilo zbog mog izgleda tijekom liječenja.  Jako me povrijedio, ali nema se smisla mučiti s tim. Moram ostati jaka", kaže ona. 
Emily se, inače, prije nego što je oboljela bavila modelingom i bila menadžer u noćnom klubu. 

"Dobro joj je išlo u životu. Imala je svoju kuću i dobar posao. Kad je počela dobivati napadaje, mislili smo da je od stresa jer toliko puno radi. Svijet nam se raspao kad smo čuli dijagnozu", ispričala je njena majka Joanne. 

Jamie sa svoje strane tvrdi da nije on otkazao vjenčanje, već da je to učinila ona. 

"Ona je mene ostavila, ne ja nju. Nikad je nisam ostavio zbog njene težine. Da je tako, prekinuo bih s njom mjesecima ranije jer je puno prije našeg prekida počela dobivati na težini", tvrdi on. 

Emilyna obitelj se iz australskog Pertha, gdje su neko vrijeme živjeli, preselila natrag u Veliku Britaniju i putem GoFundMe stranice počeli prikupljati sredstva kako bi se Emily mogla liječiti pionirskim cjepivom, imunoterapijom koji košta oko 252 tisuće kuna. 

Emily je do sad već uspjela poživjeti dulje nego što su joj to liječnici prognozirali, a nada se da će joj cjepivo pomoći u borbi protiv bolesti. 

Pročitajte više