"Doček za Roka na Trgu bana Jelačića, gdje se i inače skupljaju golubovi"

Foto: Facebook

NAKON Rokova neuspjeha u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga nije trebalo dugo čekati na komentar stilista Nevena Ciganovića koji je u posljednje vrijeme jako aktivan na Facebooku. Svoj komentar naslovio je "U susret Eurosongu".

"Nadam se da je sve spremno za sutrašnji doček našeg kričavog Roka i hrvatske letačke flote na povratku iz Tel Aviva. Kako bi se Roko i njegovi plesači bolje uklopili u ambijent, doček će se održati na glavnom Zagrebačkom trgu, gdje se i inače skupljaju golubovi. Zato Roka i plesače podržite gađajući ih mrvicama kruha i kuruzom, a ne paradajzima i jajcima. Ipak je kako kaže ostavio srce na stageu. Nadam se da će ga i Predsjednica dočekati izgrliti i izljubiti", poručio je Ciganović.

Ono što se mora priznati jest da je Ciganović očekivao ovakav rezultat.

"Mislim da će se 'The Dream' pretvoriti u 'The Nightmare' te da ćemo se bogovski osramotiti. Naša pjesma nije baš toliko loša, ali pokopat će nas najviše arogancija i taština delegacije predvođene Houdekom", predvidio je Neven u razgovoru za Index prije Eurosonga, otkrivši da mu se ne sviđaju ni krila, ni Rokov stav, a ni plesači.

>>>Ciganović: Pohvalio bih Kolindu jer sad nosi periku umjesto one bapske punđe<<<

Pročitajte više