Dok je HRF traži, Tereza kocka i poručuje: Nitko mi nije konkurencija!

"JAKO mi je žao što Tereza nije iskoristila priliku, ona je moja divna prijateljica i mi smo divno surađivali s njezinim diskografima i autorima pjesme. Nije se pojavila na snimanju spota i to bez ikakvog objašnjenja niti službenog priopćenja, tako da zapravo ne znam što se dogodilo", odgovorio je direktor HRF-a Juraj Hrvačić na pitanje što se zapravo dogodilo s Terezom Kesovijom i zašto neće nastupiti na ovogodišnjem HRF-u. Dok Hrvačić objašnjava zašto ju je izbacio, Tereza mirno šeta Dubrovnikom i objašnjava: "Meni nitko u početku nije rekao koje su moje obaveze. Rekla sam im da me diskvalificiraju!".

> Terezu Kesoviju nogirali s Radijskog festivala, mijenja je Minea

Tereza Kesovija pojavila se na otvorenju prvog casina u Dubrovniku, a u hotelu Rixos Libertas uživala su i brojne druge dame iz društvene kronike - Marija Husar, Nikolina Pišek, Kristina Krepela, Ana Rucner, Jelena Perčin i druge. Ipak, okupljene je najviše zanimalo što je puklo između Tereze i Hrvatskog radijskog festivala, a legendarna pjevačica medijima je kratko objasnila: "Mom prijatelju Juri Hrvačiću želim puno zdravlja i molim ga da se ne ljuti. Nije mi jasno zašto bih morala snimiti spot za Radijski festival. Imam ja svojih planova i briga".

Pjevačica ističe kako si "neće dopustiti da se takmiči", pa zapravo i nije jasno zašto se uopće prijavila, s obzirom da je riječ o manifestaciji natjecateljskog karaktera, i to takvog da u projektu sudjeluje najveće glasačko tijelo - slušatelji gotovo svih radijskih postaja u Hrvatskoj, pa i van njezinih granica. Očitovanje o medijskom gafu Tereza završava u svom tipičnom "diva stilu": "Nemam ja što konkurirati nekome. Meni nitko nije konkurencija!".

M.A.
Foto: PRiredba

Pročitajte više