Drama Seve i Milana: Od fatalnog susreta do brutalnih okršaja u borbi za sina

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

SEVERINA se oglasila nakon drame koja se dogodila na jučerašnjoj press-konferenciji. Pjevačica je na svom Instagramu objavila seriju novih fotki, a najavila je i svoj koncert u Splitu. O jučerašnjim optužbama danas ni riječi.

Milan Popović demantirao je da su njegovog sina učiteljice maltretirale i optužio je bivšu partnericu da sve radi zbog marketinga. Severina i Milan dodali su još jednu epizodu sapunici koja traje već gotovo čitavo desetljeće.

Kada se god čini da su se strasti smirile i da bivši partneri više neće imati javne prepirke, oni ponovno nastave dramu. Severina Kojić je na press-konferenciji optužila učiteljice da su zlostavljale njezinog sina Aleksandra, a novinarima je rekla da je čula da je njezin bivši platio kampanju Milana Bandića. Severina očito ne podnosi bivšeg, a prije devet godina njihova je ljubav punila stupce tabloida diljem Balkana. 

Sve je počelo u prosincu 2010. godine kada je Severina pjevala na rođendanu srpskog kralja bakra. Ubrzo su mediji prenijeli vijest da je hrvatska pjevačica ostavila zaručnika Slavka Šajinovića s kojim je izgradila i kuću u Rijeci. Severina je novinarima priznala da se u Milana Popovića zaljubila na prvi pogled, a prisutni na proslavi svjedočili su zaljubljenim pogledima između poduzetnika i Severine dok je ona pjevala stihove "Ti si najljepši od svih...".

"Jako se volimo. Ostat ću s njim cijeli život", rekla je tada Seve.

Sljedeće ljeto stigla je vijest da je pjevačica trudna. Tada je 39-godišnja Severina priznala da joj se ostvarila životna želja, a srpski ju je milijunaš obasipao darovima. Kupio joj je i zaručnički prsten, ali im se sa svadbom nije žurilo. U veljači iduće godine rodio se maleni Aleksandar. Dječak je rođen u splitskom rodilištu, a otac Milan ga je odmah po rođenju učlanio i u Hajduk i u Crvenu zvezdu.

Severina i Milan prvi put su prekinuli kada je Aleksandar imao samo nekoliko mjeseci. Danima se nagađalo o razlozima prekida, a u medije je isplivalo nekoliko različitih priča - od one da je Milanu smetao plač bebe do one da je zabranjivao Severini da boji kosu i hoda u cipelama po njegovoj jahti. Pomirenje nije dugo trajalo pa se par zauvijek rastao u listopadu 2013. godine.

Uskoro su počele njihove trakavice na sudu koje hrvatska javnost prati već šest godina. Milan je prvo Odvje­tničkoj komori prijavio svoju bivšu odvjetnicu Sanju Turlakov optuživši je da je Severini odavala povjerljive informacije te je savjetovala kako da što bolje prođe u sporu s njim, a za medije je izjavio da je njegova veza sa Severinom bila gotova čim se Aleksandar rodio. Sljedeće godine Milan se novinarima žalio i tvrdio da mu Severina brani da vidi sina, a žalio se i na činjenicu da Seve objavljuje njegove fotografije na Instagramu. 

"Želim biti s djetetom kad je ona zbog obaveza spriječena, a ona to odbija", kazao je Popović 2014. godine.

Sljedeće godine u Severinin je život ušetao Igor Kojić za kojeg se iste godine i udala.

Potom se drama proširila i na Igora Kojića kojeg je Milan tužio zbog objave fotografija njegovog sina. Sapunica je svoj vrhunac doživjela 2017. godine kada je sutkinja Verica Nikić u lipnju donijela privremenu mjeru po kojoj Severina nije mogla viđati sina 200 dana godišnje. I ta je mjera ukinuta, a Severina i Milan još uvijek su na sudu, uz povremene javne svađe,

Prošle godine ga je ona optužila da je objavio njezine gole fotografije u javnost, što je on oštro demantirao. 

Pročitajte više