Duško Ćurlić posvetio objavu Lasagni: Mali, hvala ti na školi podsjećanja na bitno

Foto: Facebook

Duško Ćurlić, voditelj Dore i hrvatski komentator Eurosonga, posvetio je objavu Baby Lasagni.

"Danima namjerno ništa ne pišem niti objavljujem. Ne znam što bih pametno mogao reći od sveznalaca i 'influensera' svih fela…. Čovjek se uvijek iznenadi količini 'znanja' o baš svemu. Ooo kakvo blago i bogatstvo. Uglavnom 'mali', mislim na tebe Marko Baby Lasagna … hvala ti na ovoj maloj školi podsjećanja na bitno. Znamo mi to, samo ponekad zaboravimo…", napisao je.

“…Odlazi cirkus iz našeg malog grada Širokim drumom što izlazi na most. Odlazi cirkus i ja se pitam sada: ko je domaćin,...

Objavljuje Dusko Curla CurlicNedjelja, 12. svibnja 2024.

"Hvala što sam se zbog tebe podsjetio nekih svojih prošlih dana i mojeg odrastanja i temelja koje pokušavam održati kako tako. I ostani svoj koliko god budeš mogao. Skroman, emotivan, profesionalac na najjače, a opet tako zaigran i znatiželjan. Pomiči granice tamo gdje smo 'mi' izgubili volju ili nismo više vidjeli smisao, razmakni nepisana pravila i uvijek u tom svom luckastom pogledu sačuvaj sjaj… jer samo to ima smisla…", nastavio je.

"Ti nisi pobjednik… ti si veći od toga… Čast mi je što sam te upoznao onako u kratkim bljeskovima shvatio tvoju ljubav i strast prema ovome što pokušavaš raditi i živjeti…. Čuvaj tu granicu dok god možeš… Pa da završim kako sam i počeo", zaključio je pa dodao stihove Balaševićeve pjesme Odlazi cirkus s kojom je i započeo objavu na Facebooku.

Pročitajte više