Ekipa "Studija 10" tvrdi da je Dvornik bio "omamljen"

NAKON što je Dino Dvornik prošli tjedan demonstrativno napustio snimanje HTV-ove emisije "Studio 10", navodno zbog kašnjenja honorara od 400 kuna te četverosatnog čekanja na snimanje, revoltirana njegovim objašnjenjem ekipa "Studija 10" odlučila je pismom pojasniti svoje viđenje događaja.

"Ponašanje Dine Dvornika često smo opravdavali, nikad ne spominjući da često nije bio svjestan situacije u kojoj se nalazi, omamljen odveć da bi se bavio poslom kojim se bavi" - stoji u pismu koje prenosi Večernji list, upućenom ravnatelju HRT-a Mirku Galiću, ravnateljici HTV-a Mariji Nemčić te direktorici programa Tatjani Šimić.

Potpisnici pisma, između ostalih, direktorica projekta Jerka Miličić, producent Rajko Pavlović i glazbeni producent Nikša Bratoš, dalje tvrde kako se jedino Dino ponio neprofesionalno u cijelom slučaju, jer se odbio pojaviti na probi, te je izazvao svađu tražeći trenutačnu isplatu novca za nastup.


Dino je prije nekoliko dana kazao kako su ga na HTV-u obavijestili da mora čekati četiri sata na snimanje nakon što je odradio probu, nakon čega je "poludio" i zatražio da mu se honorar isplati odmah ili sljedećeg dana. Rečeno mu je da je to nemoguće, nakon čega je napustio snimanje.

"Taj "Studio 10" je inače očajna emisija, ali nije u tome stvar. Moraju se na HTV-u početi bolje odnositi prema nama." - kazao je Dino.

Pročitajte više