Ella Dvornik će sa Sergejem Trifunovićem tražiti glumačke talente u regiji



COCKTA u narednim mjesecima kreće u regionalni pohod na tržišta Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, BIH i Crne Gore. Naime, pokrenuta je jedinstvena regionalna kampanja i međunarodni natječaj Nevergreen, putem kojeg će se mladi natjecati za ulogu u Cocktinoj televizijskoj reklami i web seriji Nevergreen.

Prvi dio kampanje je međunarodni natječaj unutar kojeg se mladi prijavljuju na audiciju i natječu za ekskluzivne uloge u televizijskoj reklami i web serijalu Nevergreen, koje će se emitirati narednih mjeseci. Na audiciju će se moći prijaviti na tri načina: potem portala www.cockta.eu, sudjelovanjem na dvije Nevergreen audicije koje će se održati 5. ožujka u Dramskom kazalištu u Beogradu te 11. ožujka u MMC studiju u Zagrebu, a treća prilika za prijavu ponuditi će se na terenu gdje će se mladi ljudi moći na licu mjesta prijaviti kod promotora brenda Cockte.

U međunarodnom žiriju koji će izabrati šest nadarenih pojednaca, sjedit će srpski scenarist i kritičar Aleksandar Radivojević, Ella Dvornik te srpski glumac Sergej Trifunović. U Cocktinoj TV reklami i web serijalu Nevergreen glumit će šest mladih, odabranih kandidata koji će sljedećij mjeseci postati zaštitno lice Cocktine regionalne kampanje.

Pročitajte više