Eva Mendes šokirala fanove izgledom: "Tko je ova žena?"

Foto: Instagram

Glumica Eva Mendes nakon dužeg vremena pojavila se u javnosti, privukavši pažnju svojim izgledom. 

Mendes je gostovala je u emisiji Today na NBC-ju, gdje je govorila o svom odnosu sa suprugom, glumcem Ryanom Goslingom, te odluci da nakon rođenja kćeri uzme pauzu od glume. Iako je u intervjuu otkrila neke detalje iz privatnog života, ono što je na društvenim mrežama privuklo najviše pažnje bio je glumičin izgled. Naime, njezino lice je bilo nešto drugačije od onog na što su obožavatelji navikli, a mnogi sumnjaju da je glumica pretjerala s filerima, posebno na obrazima i jagodicama.

"Eva... taj filer na obrazima je stvarno bio loša ideja", "Gledam li uopće u istu osobu ili postoji neka nova Eva Mendes?", "Ovo ne može biti Eva... Tko joj je ovo napravio?", "Što je uradila sa svojim licem?" bili su samo neki od komentara na njezin izgled, a neki su se našalili da bi sve holivudske plastične kirurge trebalo zaključati.

Drugi su, pak, ostali zapanjeni njezinim izgledom s 50 godina te su poželjeli da i sami tako izgledaju u toj dobi, a neki su čak ustvrdili kako neodoljivo nalikuje glumici Raquel Welch, seks-simbolu 60-ih i 70-ih, kojim je u mladosti bio zaluđen i Ryan Gosling.

"Vidio sam Raquel Welch u Muppet Showu kad sam bio mlad. Bila je odjevena poput pećinske žene i plesala je s velikom lutkom paukom. Svidjelo mi se više nego išta što mi se ikada prije svidjelo", rekao je ranije u intervjuu za W magazin.

Pročitajte više