FOTO Borila se s depresijom, a danas zarađuje 80 tisuća kuna po objavi na Instagramu

Foto: Instagram

INSTAGRAM zvijezda Sjana Elise Earp (22) otkrila je da objavama samo na toj društvenoj mreži godišnje zaradi preko milijun dolara, a za jednu objavu dobiva i po 15 tisuća australskih dolara odnosno oko 80 tisuća kuna.

U razgovoru za Sydney Morning Herald otkrila je kako je postala Instagram senzacija, ali i druge zanimljivosti iz svog života, piše Unilad.

>>Sjana se ponosi svojom mršavošću, no internet je napada: "Pojedi nešto, noge su ti pretanke"<<

"Kad sam imala deset godina, borila sam se s depresijom zbog čega sam napustila školovanje. Poslije sam dobila certifikat za fitness trenericu i studirala fotografiju, no od studija sam odustala jer sam počela dobro zarađivati preko Instagrama", govori.

"Objavljivala sam fotografije na Instagramu kako bih se izrazila, no dobila sam ponudu da fotografiram neke događaje u Perthu, a taj me posao doveo do posla na Baliju, gdje sam promovirala jogu", nastavlja.

Danas je na Instagramu prati više od 1,2 milijuna ljudi, jedan je od većih "social influencera" u Australiji, a novac zarađuje reklamirajući proizvode i destinacije.

"Ne objavljujem sponzorske fotografije ako taj proizvod ne koristim i sama, pa sam se tako dosta ograničila u odnosu na druge koji rade isti posao kao ja", zaključuje.

Pročitajte više