Beogradski kafić zabranio ulaz gayevima: "Sačuvajmo vrijednost zdrave porodice. Živjela Srbija"

Foto: Facebook

JEDAN kafić u Beogradu napravio je pravu pomutnju na društvenim mrežama. Naime, ispred vrata ugostiteljskog objekta osvanuo je znak koji ilustrira zabranu ulaska za istospolne parove.

Uz sliku obitelji, kredom je precrtan istospolni par, a fotka je razbjesnila liberalniji dio Srbije. "A što je sa psima i židovima", pitali su se neki ironično.  

Iz kafića su nekoliko dana šutjeli, no onda su se oglasili priopćenjem za medije, prenosi Espeso.

"U trenutku kada smo iznijeli osobni stav o "manifestaciji", koja se održavala u našoj zemlji, shvatili smo da je dio ljudi u Srbiji zaista ugrožen. Radi se o onom većem dijelu naroda koji teži pravim vrijednostima, koje su nam naši preci, trudeći se mukotrpno prenosili s koljena na koljeno. Ne smijemo dozvoliti da nas ovakvi pokušaji zastrašivanja, propagiranje nemorala i nametanje neprirodnih stvari, u vremenu kad vlada bijela kuga, sputaju u namjeri da očuvamo ono najvrednije što imamo, a to su prije svega naša djeca i obitelj koja zaista je osnova svakog društva. Zahvaljujemo se medijima koji su prepoznali našu namjeru i nisu sudjelovali u javnom sotoniziranju našeg puba. Posebna zahvalnost svima koji su nam pružili podršku. Pozivamo Vas da se i dalje, na dostojanstven način borimo za vrijednosti kojima težimo i za slobodu osobnog mišljenja. Sačuvajmo vrijednost zdrave porodice. Živjela Srbija!" poručili su u priopćenju koje je dodatno rasplamsalo raspravu.

Pročitajte više