FOTO Ispovijest atraktivne Novosađanke: "Da, bila sam ljubavnica Novaka Đokovića"

Foto: Instagram

SLAĐA DAMJANOVIĆ odlučila je javno progovoriti o aferi koju je, tvrdi, imala s Novakom Đokovićem.

Atraktivna Slađa uzburkala je srpske medije nakon što je priznala da je svojedobno bila u vezi s prvim reketom Srbije, nakon čega mu je ostala ljubavnica.

"Bilo je to davno, ali Novaku sam zapela za oko čim me vidio. Ni ja nisam bila ravnodušna jer zbilja volim sportaše. Nekoliko puta me čak poveo na teniski meč, ali smo ga pratili iz različitih loža kako ništa ne bi bilo sumnjivo. Čak sam i upoznala njegovu obitelj", rekla je za srpski časopis Svet.

Trenutno razmišlja o tome da postane narodnjačka zvijezde, a planira snimanje albuma. U glazbenim vodama već je bila kao pjevačica benda "2hot."

Jedan od članova tog benda komentirao je i njezinu priču s Đokovićem. "Slađa je izlazila na splavove isključivo s ciljem da pronađe dobar materijal za udaju, tako je upoznala i Novaka Đokovića", rekao je.

Slađa je napomenula i kako ne želi da zbog nje Novak ima problema, no on ni ne dopušta da mu priče iz prošlosti ometaju život te uživa u braku s Jelenom. Iako su imali određenih problema, oni su navodno iza njih. 

Pročitajte više