FOTO Lucija Lugomer nije se odvajala od zaručnika tijekom romantične šetnje Dubrovnikom

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

PLUS SIZE manekenka Lucija Lugomer prije nekoliko dana, tijekom odmora u Dubrovniku, zaručila se za svog dugogodišnjeg partnera Danijela Grlića.

Presretni Lucija i Danijel još uvijek su u Dubrovniku gdje vrijeme provode u romantičnim šetnjama gradom, ne skidajući pogled jedno s drugoga. Uvijek dotjerana Lucija ne miče osmijeh s lica.

Lucija je često isticala da joj je Danijel, uz oca, najveća podrška u životu, a kada ju je zaprosio na društvenim mrežama je objavila: "Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije. Sretna sam svemu što nam dolazi! Hvala našim roditeljima koji nas podržavaju u svemu te nas uče da svakim danom budemo bolji i pametniji ljudi... i da, sada sam osjetila kako je to kad ti se noge 'odrežu na pola' od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu - nasred Straduna! #Dubrovkinja. Mama, znam da me gledaš i da places od sreće skupa sa mnom."

Pročitajte više