FOTO Bivša ovisnica šokirala internet stravičnom fotkom: "Ovako izgleda okorjeli narkoman"

Foto: Facebook

MELISSA LEE MATOS, bivša ovisnica iz Sjedinjenih Američkih Država, uspješno se izliječila od ovisnosti i ovih je dana jedna od top tema tamošnjih medija. Usudila se napraviti ono što bi rijetki na njezinom mjestu - pokazala je fotografije sebe iz doba kada je bila okorjeli narkoman. Fotografije su uznemirujuće, ali šalju jaku poruku, i upravo zbog toga ih je i odlučila pokazati svijetu.

Melissa je iznad fotografija opisala svoju prošlost koja je doista uznemirujuća. 

 "Ovo sam bila ja. Ovo su svaki dan gledali moj suprug i moje dvije kćeri. Ovo su gledali moji roditelji i prijatelji u rijetkim prilikama kad sam izlazila iz kuće. Umirala sam. Mislili su da se nikada, ali nikada neću oporaviti", počinje stravičnu ispovijest i dodaje.

"Ako se drogirate, ovo je moja poruka za vas. Pogledajte ovu ženu, pogledajte ovisnika o heroinu koji je provodio dane i noći na podu kupaonice u svojevrsnoj komi. Ženu koja je izgubila sve što je imala i koja se spasila za dlaku", napisala je.

Hrabra Melissa ponudila je pomoć svima koji se bore s ovisnošću, a na kraju teksta ostavila je svoje podatke za sve one koji žele razgovarati s njom kako bi im "pružila ruku" i izvela ih iz pakla.

Melissa danas izgleda potpuno drugačije, a drogu nije uzela godinu dana i pet mjeseci.

Pročitajte više