FOTO Potpuno se izobličila: Pogledajte kako popularna "Otimačica" izgleda 18 godina kasnije

 Foto: Instagram/Facebook

GABRIELA Spanic izgleda mladoliko kao i prije skoro dvadeset godina kada je bila zvijezda popularne sapunice. Podignute jagodice i zategnuto lice teško je ne primjetiti, no glumica tvrdi kako je skroz prirodna.

Fanovi su je iskritizirali na društvenim mrežama nakon čega se ona odmah obranila. "Vizažisti mi stalno govore kako imam najljepšu kožu. No to nije zato što sam se operirala. Dobro se nasmijem kad ljubomorne žene govore da sam lijepa jedino zato što sam išla po nož. Prirodna sam", tvrdi Spanic. Spanic je ipak priznala jedan estetski zahvat i to onaj povećanja grudi, a njeni prijatelji tvrde da je ovisna o botoksu te da, zbog straha od starenja, ne slavi ni rođendane.

Pjevačica svoj izgled pripisuje zdravom načinu života. "Više nisam djevojčica, no radim na sebi i koristim samo prirodne proizvode. Pijem puno vode, vegetarijanka sam i treniram. Ponekad idem i na boks", kaže.

Nakon što se proslavila dvostrukom ulogom sestara blizanki u popularnoj seriji, mnogi i očekuju da izgleda točno kao u mladosti, no pjevačica je taj izazov ipak preozbiljno shvatila, tvrde fanovi.

 

Pročitajte više