Frano Kekez otkrio zašto se nije vratio u MasterChef: "Produkcija me pozvala, ali..."

Foto: Press

NAKON što su bivši natjecatelji MasterChefa dobili priliku da izbore povratak u show, mnogima omiljeni kandidat, učitelj matematike iz Hrvaca Frano Kekez, nije se našao među njima, zbog čega je dobio podršku gledatelja.

Sada je za Slobodnu Dalmaciju Frano ispričao zašto se odlučio na takav potez. Kaže kako ga je produkcija pozvala da se vrati u MasterChef, ali on je ponudu odbio iz svojih razloga.

"Snimanje povratničke epizode se odvijalo tjedan dana prije početka školske godine, a produkcija mi nije mogla garantirati da ću nakon jednog ili dva dana snimanja moći napustiti set kako bih mogao početi predavati na nastavi", rekao je.

"Ja jesam tražio posao u ozbiljnoj kuhinji, no nisam ga dobio, a nemam namjeru spoticati se o suđe i noge na mjestima na kojima se samo gleda kako iskoristiti vrijednog čovjeka. Budimo realni, u ugostiteljstvu su uglavnom takva mjesta upražnjena i za takva se traži čovjek više", dodao je.

Tvrdi kako je pogledao epizodu MasterChefa u kojoj su se bivši kolege vratili na set, ali tek reprizu. Dodao je da mu je favorit u toj epizodi bio Marko Krznarić.

Podsjetimo, Frano je ranije za Index rekao kako se ne bi ponovno prijavio u MasterChef.

"Ne vidim neku realnu korist od toga da se medijski eksponiram samo radi medijske pažnje. Možete se okoristiti tako da vas malo pogurne u nekom željenom smjeru, ali nemam namjeru biti starletan", objasnio je.

Pročitajte više