Gigi Hadid otkrila tužnu tajnu koja stoji iza njezinog mršavog izgleda

Foto: Instagram/Twitter

GIGI Hadid, jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, posljednjih je dana na udaru hejtera zbog svog izgleda. Gigi je u početku svoje karijere po mnogima bila "predebela" za modnu industriju, a u posljednje vrijeme optužuju je da je premršava. Budući da su joj loši komentari dozlogrdili, odlučila je odgovoriti svima koji je žele posramiti zbog njezinog izgleda.

Gigi je na Twitteru otkrila da boluje od hipotireoze, bolesti štitnjače koju uzrokuje Hashimotov sindrom. Hipotireoza utječe na izgled, pa žene koje boluju od ove bolesti variraju od mršavica do punašnih. 

Slavna manekenka iznenadila je svjetsku javnost priznanjem da već godinama uzima terapiju za štitnjaču i da iz dana u dan uči kako se "suživjeti s vlastitim tijelom". Zbog nekontroliranog mršavljenja, Gigi dosta vremena provodi u teretani da bi izgradila mišiće.

Zamolila je fanove, hejtere i sve korisnike društvenih mreža da je prestanu osuđivati i optuživati zbog korištenja lijekova. 

"Naučite imati više empatije za svakoga, jer nikada ne znate cijelu priču o nekome. Iskoristite energiju da sebe učinite boljima, umjesto da ste tako okrutni prema onima koje ne volite", poručila je Gigi, a nakon njezine ispovijesti na Twitteru mnogi su je podržali. Slavna manekenka je, sudeći po društvenim mrežama, ohrabrila i druge žene koje se bore sa sličnim bolestima.

Pročitajte više