Gledatelji showa Zvijezde pjevaju se bune: Strašna nepravda, pod utjecajem žirija su

Foto: Dario Njavro/HRT/Facebook

GLEDATELJI showa Zvijezde pjevaju na društvenim su mrežama izrazili nezadovoljstvo ispadanjem Josipe Kusić i Sandija Cenova u sinoćnjoj epizodi.

"Bili ste bolji od Smrtića i Dore i Bojana. Strašna nepravda", "Tužna sam jako zato što nije fer", "Stvarno nerealno, a tako su dobri", "Joj to glasanje publike u studiju je najveća glupost i toliko je promijenilo format cijeli! Bez veze!", "Jako loša odluka i žirija i publike. Imali su super izbor pjesama i Josipa je sve bolje pjevala. Šteta!",  "Užas, što publika nema sluha?", "Tužno. Zanima me sastav publike u studiju. Već drugi put ispada par koji nije trebao. Gospodin Smrtić je simpatičan, no nema blage veze s pjevanjem. Inače Kindl obožavam", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Neki su zaključili i da bi jedino fer bilo da glasaju gledatelji.

"Pošteno bi bilo jedino da gledatelji pored malih ekrana glasuju! Oni koji glasuju u studiju su najprije pod utjecajem žirija, a drugo vire jedni u druge kako glasuju... Realno, njih dvoje nikako nisu večeras bili za ispadanje", napisala je jedna gledateljica.

 

Podsjećamo, iako su bivša miss Hrvatske Josipa Kusić i njezin mentor Sandi Cenov dobili sve pohvale za nastup i dobre ocjene žirija, publika u studiju odlučila je drukčije pa su na iznenađenje mnogih napustili natjecanje.

Pročitajte više