Grubnić pozirao s modnim detaljima vrijednima najmanje 42.000 kuna

Foto: Instagram

MARKO GRUBNIĆ pohvalio se fotografijom sa skupocjenim modnim dodacima.

Stilist je u jednom studiju pozirao sa šalom brenda Louis Vuitton oko vrata, dok se iza njega nazirala najlegendarnija torba na svijetu, do koje teško mogu doći i oni najbogatiji, crvena Hermes Birkin. Šalovi slični onom kakav nosi Grubnić na službenim stranicama Louisa Vuittona mogu se pronaći po cijeni od oko 2500 kuna.

Torba je mnogo skuplja. Neki od najjeftinijih modela koštaju preko 40 tisuća kuna, a oni najskuplji i do pola milijuna kuna. Prije nekoliko godina je na licitaciji aukcijske kuće Christie's u Hong Kongu jedna birkinica prodana za nevjerojatnih 380.000 dolara te je tako postala najskuplja torba na svijetu.

Marko je svoj primjerak dobio krajem 2018. te se odmah pohvalio na Instagramu i napisao da je "nemoguće postalo moguće". Otad je ne ispušta iz ruku, a s njom se znao pojaviti i na snimanju showa Ples sa zvijezdama.

Torba Birkin ime je dobila po glumici i pjevačici Jane Birkin, a nastala je 1981. godine.

Cijena ove torbe, osim zbog veličine, varira i zbog vrste kože od koje je izrađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja.

 

Pročitajte više