Grupa Baotić otvorila novi prodajno-servisni centar za marke Peugeot i Citroën

Foto: Press

U SKLOPU Grupe Baotić otvoren je novi prodajno-servisni centar Baotić Autodubrava za marke Peugeot i Citroën na adresi Maksimirska 282 u Zagrebu. U novom centru, Baotić Autodubrava se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila marki Peugeot i Citroën, dodatne opreme, rezervnih dijelova, rabljenih vozila te uslugama ovlaštenog servisa.

U prodajnim salonima Peugeot i Citroën imate priliku upoznati novi Citroën C5 Aircross, najsvestraniji i najudobniji SUV u segmentu, novi Citroën C5 X koji spaja eleganciju limuzine, dinamičnost karavana i povišeni položaj SUV-a, novi Peugeot 308, automobil privlačnog dizajna i vrhunskih performansi kao i ostale modele iz Peugeot i Citroën game vozila. 

Grupa Baotić time postaje multibrand prostor za prodaju i održavanje automobila u kojem kupci mogu razgledati i kupiti automobile pet marki te servisirati modele šest marki vozila, a uskoro se planira proširenje još jednom poznatom markom automobila.

Grupa Baotić se preko 40 godina bavi prodajom i održavanjem motornih vozila, gradeći jak i prepoznatljiv identitet brenda visoko kvalitetnom uslugom kojom je zadobila povjerenje kupaca. Danas zauzima jedno od vodećih mjesta na hrvatskom tržištu u prodaji i održavanju marki Renault, Nissan, Dacia i Volvo, što predstavlja komparativnu prednost i za marke vozila Peugeot i Citroën. Grupa Baotić je prepoznala snagu brendova Peugeot i Citroën s kojima želi zadržati visoke standarde poslovanja.

Cilj Grupe Baotić je postati najjača autokuća u Hrvatskoj nudeći kompletnu uslugu na jednome mjestu, što je velika prednost za korisnike usluga. Od prodaje novih i rabljenih vozila, održavanja vozila, prodaje rezervnih dijelova i dodatne opreme do ugovaranja police osiguranja te usluga stanice za tehnički pregled.

Pročitajte više