Guy Ritchie nikad sretniji: Oronulu Madonnu zamijenio mlađom i ljepšom

IAKO je britanski redatelj Guy Ritchie pomalo otišao u zaborav nakon što se razveo od ultra popularne Madonne, zadnjih dana se našao u središtu pozornosti. Dok se Madonna u New Yorku druži s mlađahnim Jesusom Luzom, Guy se s nepoznatom brinetom šeće losanđeleškim plažama. Nakon romantične večere na kojoj su bili, Guy i njegova prijateljica su odlučili prošetati plažom, a u tome ih nisu omele njezine visoke potpetice, horda fotografa i poneki obožavatelj.

Guy priznaje kako nikada nije bio sretniji

Šarmer s Otoka je nakon najbržeg razvoda u povijesti povezivan s mnogim ženama, među kojima su se našle Jemima Khan, bivša djevojka Hugha Granta, te supermodel Elle Macpherson. Još uvijek se ne zna je li misteriozna brineta nova djevojka Guya Ritchia ili samo i isključivo prijateljica, ali zasigurno se može reći kako Guy nikada nije bio sretniji.

Šarmer s Otoka je u braku s Madonom bio  nesretan

Da nije bio zadovoljan i sretan tijekom braka s pop kraljicom nije skrivao ni sam Guy što se također moglo zaključiti i prema njihovim zajedničkim fotografijama na kojima je britanski redatelj i glumac često izgledao nesretno. Posljednjih mjeseci, Guy ne skida osmjeh s lica, a kako kaže - nikada u životu nije bio zadovoljniji sam sa sobom.

Podsjetimo, sporazumni razvod Guya i Madonne potpisan je 21. studenoga na londonskom sudu. Na ročištu se nisu pojavili ni Madonna ni Guy pa je cijela parnica, zbog izostanka prigovora, okončana u rekordne 54 sekunde. Pjevačica je dobila trajno skrbništvo nad svojom 12-godišnjom kćeri Lourdes Leon, a sinovi David i Rocco pola će vremena provoditi s njom gdje god ona bila, a pola s Guyem u Londonu. Madonna se, prema ugovoru, mora pobrinuti za njihove troškove putovanja i sigurnost tijekom puta, dok Guy i dalje mora brinuti o tome da su djeca, dok su pod njegovom jurisdikcijom, zaštićena od paparazza i da jedu samo zdravu hranu.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više