"Hairy Spice" Geri se na glamuroznoj večeri pojavila neobrijanih pazuha

GERI HALLIWELL se na proslavi 33. rođendana prijateljice Melanie Brown u londonskom luksuznom restoranu Cipriani pojavila glamurozno odjevena, ali i  - dlakavih pazuha. Geri i Melanie su naizgled djelovale izuzetno zanosno u blještavim haljinama srebrne boje, međutim, isto tako su na sve strane "frcali" podrugljivi komentari zbog neurednih pazuha Ginger Spice, kao i blicevi fotografa koji su se bacali po podu kako bi uslikali Gerin "dlakavi propust".

Njezinom zaručniku i plesaču skupine Spice Girls, Ivanu "Flipz" Velezu, nakon što su fotografije izašle u javnost, sigurno nije bilo svejedno što će se uskoro oženiti za pjevačicu koja je "izvana juj, a iznutra fuj", pogotovo znajući kako Geri uvijek inzistira na besprijekornom izgledu i stilu. Geri se na proslavi rođendana pojavila u društvu Kennyja Gossa, dečka pjevača George Michaela, te 34-godišnje Jemime Khan, bivše supruge glumca Hugh Granta.

Prije Geri i Mel B bila u braku s plesačem skupine Spice Girls

"Geri je sretnija nego ikad, pogotovo zato što njezina kćer obožava plesača Ivana, tako da će to nakon vjenčanja biti jedna velika lijepa obitelj", rekao je izvor. Ceremonija vjenčanja je zakazana u londonskoj crkvi St. Bride. Geri i Flipz su zajedno od prošlogodišnje turneje skupine Spice Girls kad je nastupao kao njihov plesač. Ubrzo su se zaljubili i odlučili vjenčati u nadi kako će njihov brak biti ipak malo stabilniji i duži od braka Gerine prijateljice Melanie Brown.

Naime, njezin je brak s plesačem Jimmyjem Gulzarom trajao nešto kraće od godine i pol dana nakon čega je zbog razvoda Jimmyju na račun sjelo Melaninih 1,25 milijuna dolara. Česti posjetitelji Cipriani restorana su Victoria i David Beckham koji je tamo proslavio 32. rođendan, pjevačica Mariah Carey, Axl Rose, Madonna, Naomi Campbell, jedan od najpoznatijih dizajnera na svijetu Roberto Cavalli, glumac Johnny Deep i drugi.

L.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više