Halle Berry objavila fotku iz kade, svi njezini fanovi pitaju se isto

Foto: Instagram

HALLE BERRY oduševila je fanove fotografijom iz kade, no mnogi su se upitali isto pitanje - kome je pozirala.

Nakon što je prošli tjedan pokazala fenomenalan dekolte u 53. godini, zanosna glumica jučer je na Instagramu podijelila fotografiju pjenušave kupke za koju je dobila više od 185 tisuća lajkova, kao i brojne komplimente. 

"Bio je dugačak dan, no još uvijek napravim vremena za #selfcarenedjelju s pjenušavom kupkom", napisala je glumica, koja održava strog režim vježbanja i prehrane, što se svakako vidi na njezinom tijelu.

Njezini fanovi i pratitelji, kojih samo na Instagramu broji više od 5 milijuna, bili su oduševljeni, no više ih je zanimalo kome je glumica pozirala. Neki su sugerirali da je njezina kći, 11-godišnja Nahla Ariela Aubry, dovoljno stara za to.

Glumica iza sebe ima tri propala braka. S bejzbolašem Davidom Justiceom bila je u braku od 1992. do 1997. godine, dok se drugi put udala 2001. Od pjevača Erica Benéta razvela se 2005. godine.

Od 2014. godine bila je udana za kolegu glumca Oliviera Martineza, s kojim je dobila svoje drugo dijete, sina Macea Roberta Martineza koji danas ima 5 godina. Od Martineza se razvela krajem 2017.

Pročitajte više