Hayden Panettiere novinarima se požalila da mrzi svoje tijelo!

"ČESTO mrzim svoje tijelo i ima dana kada mi je kosa zbilja koma. Mogu vam reći još milijun stvari koje mi se ne sviđaju na meni i koje bih najradije promijenila. No, što sam starija, polako učim da je ovo tijelo sve što imam i da mogu izvući najbolje od njega, živjeti s njim i naučiti ga voljeti. A ako voliš svoje tijelo, vjerujem da ti ono uzvraća ljubav", kaže zvijezda "Heroja", Hayden Panettiere.

Televizijska slatkica, ovime je, na sebe vrlo uspješno privukla pažnju javnosti, ocijenili su mnogi, jednako kao i nedavnim golišavim editorijalima u kojima je javnosti pokazala svoj "popunjeni" grudnjak, ili izjavama da hoda isključivo sa starijim muškarcima, jer za svoje vršnjake nije ni fizički, ni psihički - dovoljno spremna.

A da producenti "Heroja" vrlo dobro poznaju seksipil svoje zvijezde dokazuje i odluka da Hayden, odnosno navijačicu Clare, u četvrtoj sezoni popularne serije "uvale" u vruću lezbijsku vezu. Clare u trećoj sezoni kreće na fakultet, seli u dom i zaljubljuje se u zanosnu kolegicu s faksa. Čemu nezadovoljstvo? Mnogima nije jasno.

Pročitajte više