Heather Mills pozvala stručnjake da pronađu Paulov "tajni novac"

IAKO se činilo kako će se Heather Mills nakon nedavno završene brakorazvodne parnice zadovoljiti s dobivena 24 milijuna funti, bivša manekenka nema namjeru stati. Iako omražena u britanskoj javnosti, Millsova ide dalje, pa je angažirala financijske stručnjake kako bi dokazala da su tvrdnje oko bogatstva bivšeg supruga iznesene u parnici netočne, te da je Sir Paul McCartney dvostruko bogatiji od navedenih 400 milijuna funti. Već je u samoj izjavi medijima nakon okončane parnice je izjavila: "Svi mi znamo koliko je Paul bogat, a to sigurno nije navedena svota".

Kako navode njezini prijatelji, angažirala je vrhunske stručnjake iz područja financija, tvrtku Lee&Allen. Millsova se bliskim prijateljima jadala kako s više od 350 tisuća kuna godišnje neće moći moći pružiti sve što je potrebno njihovoj kćeri Beatrice. "Čak i da Bea putuje ekonomskom klasom neće biti dovoljno", rekla je Heather prijateljima.

Na listi bogataša The Sunday Timesa, bogatstvo bivšeg "beatlea" procijenjeno je na 825 milijuna funti, no Philip Beresford koji sudjeluje u kreiranju liste pita se i gdje je oko 150 milijuna od Paulove pokojne žene Linde. "Mi se pitamo što se dogodilo s djecom sir Paula, koja su do sada bili vrlo glasna kada je u pitanju novac, a odjednom ih se više ne čuje. Pitamo se je li on prenio dio bogatstva na njih. Svakako mu je u interesu zadržati tu brojku što nižom", tvrdi Beresford.

Izvori blisku Visokom sudu u Londonu sinoć su dali naslutiti kako će sudac Bennett teško promijeniti svoju odluku, te kako je on uzeo u obzir sve potrebe Heather Mills, vodeći pritom računa o načinu života kojim je živjela dok su bili u braku. Ipak, Heather je povjerila prijateljima kako se da će, zahvaljujući pritisku na bivšeg supruga, od njega diskretno dobivati dodatni novac.

T.D.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više