Heather Mills u Zagrebu se skriva od znatiželjnika

OMRAŽENA Britanka koja je u fokusu svjetske javnosti zbog prljavog razvoda od Paula McCartneya stigla je jučer u Zagreb kako bi pomogla 20-godišnjoj Martini Abramović, djevojci koja je prije 13 godina stradala od eksplozije mine. Sa štićenicom se ubrzo nakon dolaska bacila na šoping pa je u centru metropole u kratkom vremenu potrošila 20-ak tisuća kuna.

Heather Mills sinoć je iz Haaga, u kojem je sudjelovala na UNICEF-ovoj konferenciji o opasnosti od mina, došla u Zagreb kako bi se susrela s Martinom Abramović, djevojkom koju je upoznala 1994. godine. Bivša supruga Paula McCartneya, naime, već dugi niz godina sudjeluje u akcijama razminiranja diljem svijeta, pa tako i kod nas, a stradaloj djevojci, navodno, je kupila protezu i odlučila joj pomoći na mnogim životnim poljima.

Tako će Martinu, zahvaljujući Heather Mills, uskoro posjetiti poznati svjetski kirurg koji će joj operirati potkoljenicu, kako bi mogla normalno hodati. Osim toga, Martina je od slavne prijateljice dobila knjige za učenje stranih jezika, a platit će joj i privatne sate kako bi lakše našla dugo željeni posao.

Heather Mills je odsjela u hotelu Regent Esplanade, a prijavila se pod lažnim imenom, želeći izbjeći gužvu koja bi se oko nje vjerojatno stvorila. U Zagreb je navodno došla samo na jedan dan  pa će se već danas vratiti u London.

Iako se trudi ostaviti dojam dobrotvorke, Heather Mills u Velikoj Britaniji je i dalje jedna od najomraženijih poznatih osoba. Nedavno je gostovala u jednoj TV emisiji u kojoj je svog bivšeg supruga optužila za zlostavljanje i vrijeđanje (navodno ju je nazvao "jednonogom kujom"), no ankete su pokazale kako Britanci i dalje više vjeruju Paulu McCartneyu, koji će bivšoj supruzi nakon završetka brakorazvodne parnice morati isplatiti rekordnu svotu koja se mjeri u stotinama milijuna funti.

D.K.

Pročitajte više