Heather Mills zaradila 1000 funti po satu braka s Paulom McCartneyem

SIR PAUL MCCARTNEY, britanski glazbenik i bivši član grupe "Beatles" se nagodio sa suprugom Heather Mills te joj pristao tijekom predati imovinu u vrijednosti od 32 milijuna funti, javljaju britanski mediji.

U tu imovinu ulaze i McCartneyeva luksuzna, 4 milijuna funti vrijedna, kuća u londonskoj četvrti St. John, kao i 6 milijuna vrijedna kuća na Beverly Hillsu.

McCartney je, navodno, pristao na sporazum jer mu je jako stalo da cijeli postupak ostane daleko od javnosti.

Ta je odluka, navodno, razbjesnila McCartneyejeve kćeri - 35-godišnju Stellu i 37-godišnju Mary, koje svojoj 38-godišnjoj pomajci ne mogu oprostiti to što je, nastojeći dobiti što je moguće veći dio od McCartneyeve imovine, njihovog oca blatila po medijima optužujući ga za alkoholizam, narkomaniju, verbalno i fizičko zlostavljanje.

Stella i Mary su uvjerene kako bi Heather Mills bila poražena da je razvod nastavljen na sudu, pogotovo s obzirom da je britansko javno mnijenje na strani popualrnog "Macce", odnosno protiv Millsove koju drže pohlepnom i beskrupuloznom "sponzorušom".

Britanski mediji su izračunali da Heather Mills ima itekako razloga biti zadovoljna nagodbom, jer je njome zaradila 1000 funti po svakom satu kojeg je provela u braku s Paulom McCartneyem.

D.A.

Pročitajte više