Holivudske zvijezde pisat će dnevnik na internetu

Više od 300 poznatih osoba iz svijeta filma, televizije, politike i medija ubuduće se svoje opaske i komentare uz aktualne događaje objavljivati poput neke vrste elektronskog dnevnika, na internetskoj stranici koju je američka publicistica Arianna Huffington otvorila u ponedjeljak.

Tekstovi će biti objavljeni bez ikakve cenzure, rekla je Huffington "Washington Postu" dodajući kako su svoje sudjelovanje u "online-dnevniku" već potvrdile zvijezde poput Warren Beattyja i Diane Keaton, komičar Mike Nichols i talk-show veteranka Ellen DeGeneres.

Redatelj i glumac Beatty smatra da je u svemu tome najprivlačnije što se autori dnevnika objavljenog na weblogu Arianne Huffington ne moraju plašiti da će ih netko "najuriti zbog njihovih uvjerenja". Huffington je stvorila posve neovisan forum koji ne pripada nijednom nakladniku, naglasio je Beatty Washington Postu.

Ellen DeGeneres, u zadnje vrijeme osim po svom talk-showu poznata i po sinkronizaciji ribe Dori u filmu "Potraga za Nemom", već je prvog dana novog foruma dala svoj doprinos: pozvala je na zaštitu divljih konja u Americi koje se, ističe DeGeneres, "unatoč zakonskoj zaštiti, i dalje lovi i prerađuje u pseću hranu".

(Hina) xsd

Pročitajte više