Hrvatska Madonna: Vanja Halilović tvrdi da nije sljedbenica kabale

VANJA HALILOVIĆ, poznata RTL-ova voditeljica koja se nedavno pohvalila novim, bisernim osmijehom zbog čega je završila na naslovnici časopisa Story, odnedavno je počela nositi crvenu narukvicu, koja je specifična među pripadnicama tzv. "Madonna kabale", holivudske celebrity verzije ove nauke koju je proslavila pop kraljica, a potom popularizirala među svojim slavnim prijateljima. Nije poznato koliko je kabala prisutna u Hrvatskoj, međutim sve je više očigledno da će se taj ezoterij udomaćiti i kod nas.

Vanja se nedavno bacila u ruke stomatologinje Tatjane Knego koja joj je popravila zube, a osim novog osmijeha, Vanja očito ima i novu opsesiju - kabalu. Sudeći prema crvenoj narukvici koju je odnedavno počela nositi, a koja prema židovskim uvjerenjima štiti od uroka, naša je voditeljica itekako postala sljedbenica tog donedavno tajnog nauka. Crvena kabalistička narukvica ovih je dana najtraženija stvar, a nose je svi koji su u koraku s trendovima, od Jeruzalema do Hollywooda. 

Ona služi kao nekakav protuotrov za sve negativne efekte s kojima se susrećete u životu pa stoga ne čudi činjenica da milijuni ljudi odbijaju izaći iz kuće bez nje. Prema kabali, suočavanje s problemima i negativnim utjecajima zadatak je koji se ne smije olako prihvatiti, a kabala nas uči kako odagnati te negativne aspekte života pomoću pomagala kao što je crvena narukvica, koja se za svakog člana te zajednice naručuje posebno iz kabala centra u Los Angelesu.

"Ja tu narukvicu godinama nosim i nikada je ne skidam, čak ni na snimanjima. Nije mi jasno zašto su se svi sad odjednom zapalili za tu moju narukvicu. Nema ona veze s kabalom, kabaline narukvice imaju nekakve končiće, religijsko, povijesno značenje. Moja je narukvica dar od jedne osobe i jako mi je draga", ispričala nam je Vanja, međutim nije nam htjela otkriti od koga je dobila taj dragi joj predmet. 

Možda je to dar od Gorana Ivaniševića s kojim je bila u tajnoj vezi ili, pak, od aktualnog dečka Mislava Margetića, bivšeg supruga Tanje Tomić koja ga je optužila za zlostavljanje. Bilo kako bilo, iako navodno nije kabalistička (naši stručni izvori tvrde da zasigurno jest riječ o kabali), nadamo se da će Vanju narukvica sačuvati od uroka i zlih misli.

K.H.
Foto: Index

Pročitajte više