Hrvatski svećenik o Eurosongu: Naravno da nije pobijedio katolik koji ima zaručnicu

Foto: Screenshot TikTok/EPA

TOMISLAV LUKAČ, svećenik iz Kaštela koji je smješten u oratoriju na Jarunu, osvrnuo se na ovogodišnji Eurosong.

"Naravno da nije pobijedio katolik koji ima zaručnicu i uskoro želi zasnovati svoju obitelj… Kao kršćani ljubimo i Nemu i Bambi jer je Isus ljubio i najpotrebitije, ali ovo je žešća prevara i propaganda", napisao je u opisu jednog videa koji je objavio na TikToku. 

"Nekad su djeca gledala potragu za Nemom. Danas djeca gledaju potragu za spolom. Napredujemo", dodao je u videu i zapljeskao. 

@dontomolukac Naravno da nije pobijedio katolik koji ima zaručnicu i uskoro želi zasnovati svoju obitelj… Kao kršćani ljubimo i Nemu i Bambi jer je Isus ljubio i najpotrebitije, ali ovo je žešća prevara i propaganda! #ironija #eurosong #babylasagna #eurovision #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest ♬ original sound - dontomislavlukac

Lukač se nedavno osvrnuo i na nastup Irske koji su mnogi gledatelji proglasili sotonističkim. Svećenik je u snimci objavljenoj na TikToku počeo polijevati ekran svetom vodom. "Baby Lasagna, moli za nas", zaključio je, referirajući se na činjenicu kako hrvatski predstavnik otvoreno govori o tome koliko mu je vjera važna u životu. 

Inače, Lukača na TikToku prati više od 62.000 ljudi. Na društvenoj mreži redovito objavljuje snimke u kojima komentira razne teme. 

Pročitajte više