I poznati Hrvati vole se lickati

AKO je suditi po posjećenosti promocija kozmetičkih proizvoda, naši jetsetteri dosta brinu o svome izgledu. A ako ste pomislili da su u većini žene, prevarili ste se!

Na promociji nove muške linije Vichyevih proizvoda u Kaptol centru pojavio se zavidan broj muškaraca iz javnog života. Bilo je tu od glumaca, sportaša, televizijskih voditelja do meteorologa. Ipak, većina gostiju kao da se sramila priznati da koristi bilo kakvu kozmetiku  te su ostavljali dojam, što je možda i istina da su tu iz nekih svojih, tko zna kojih razloga. 

Ipak, nakon pouke o potrebi njege muške kože, voditeljice programa Tanje Tušek, znatno su se smekšali i vjerojatno će ipak isprobati predstavljenu liniju.

Posebno je predstavljen Vichy Homme korektivni koncentrat protiv bora Reti - Fill s UVA zaštitom, retinolom i čistim vitaminom C za koji iz ove kuće obećavaju  kako će već nakon dva mjeseca korištenja izbrisati do trideset posto dubokih bora. Svi proizvodi iz ove linije kreirani su za specifičnu mušku kožu i sadrže kombinaciju visoko djelotvornih aktivnih sastojaka namijenjenih svakodnevnoj njezi. Proizvodi ne izazivaju alergijske reakcije, testirani su na osjetljivoj koži, a njihova učinkovitost dokazana je pod dermatološkom kontrolom. Sadrže jedinstvenu termalnu vodu Vichy s aktivnim mineralnim sastojcima.

N.D.
Foto: Index

Pročitajte više