Internet za 99 kuna mjesečno - u neograničenoj količini i uz najveće brzine

Foto: Press

DOMAĆE je domaće. Svima nam je jasno što to znači. Primjerice, ako kućni internet kupite od multinacionalne kompanije, platit ćete ga masno, jedva ćete shvatiti što nudi od svega tog marketinškog "bla-bla-bla", a podrška... Of, bolje da ne pričamo - svi imamo iskustva s tim!

A što očekujemo od domaće ponude? Tri stvari! Za početak, razumne cijene: svotu koja ne treba pokriti ogromne troškove reklamiranja i strance željne megaprofita. Zatim, jasnu ponudu: da odmah shvatite što se nudi, na hrvatskom jeziku, bez probijanja kroz marketinške priče. Konačno, nekoga tko će vam ljubazno pomoći ako imate pitanja - bili vi veliki ili mali korisnik.

Ok, da pređemo na stvar: Što to nudi Terrakom, operator u 100% hrvatskom vlasništvu? Kako smo napisali u naslovu - najbrži mogući internet na vašoj lokaciji, u neograničenoj količini. (Da ne bi bilo zabune: ne i na mobitelu - Terrakom nije mobilni operator!)

Postoji li kvaka? Da, uvijek postoji kvaka, koliko god vam je drugi operatori pokušavali sakriti. Prvo, ta je ponuda dostupna samo ondje gdje je provedena Terrakomova optička infrastruktura. Ondje gdje nije, platit ćete više, tipično 169 kuna mjesečno - što je još uvijek jeftino, ali nije jeftinije jer moramo i mi platiti onome čija je infrastruktura. (Niste sigurni ima li kod vas Terrakomove optike? Provjerite ovdje.) Drugo, cijena od 99 kuna vrijedi ako potpišete ugovor na 24 mjeseca i uz eRačun - ako to ne želite, cijena je 129 kuna mjesečno (ako želite isprobati uslugu prije potpisivanja ugovora...). Treće... Ma nema treće, dvije kvake su bile dovoljne!

Ajmo na pojedinosti: brzine su 35 do 50 Mbps (od interneta k vama - download) odnosno 7 do 10 Mbps (prema internetu - upload) ondje gdje ima naše veze (slično je i na tuđoj infrastrukturi, ali ne možemo garantirati). A koliko plaćate uvođenje usluge, instalaciju i opremu? Ništa!

To je bio paket Solo Optik. A ako vam nije dosta solo internet? Želite i fiksni telefon i TV? Terrakom nudi i to! U Super Trio paketu dobivate neograničeno telefoniranje prema fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj te fiksnim mrežama u EU, više od 100 TV kanala (od toga više od 40 HD) uz gledanje programa tri dana unazad, YouTube i Netflix TV aplikacije, a sve po - pazite sad! - 79 kuna za prva tri mjeseca, a poslije 199 kuna mjesečno. Sličan paket možete dobiti i bez Terrakomove infrastrukture već za 209 kuna: provjerite ovdje.

Imate još pitanja? Slobodno nazovite besplatni broj 0800 77 66 i provjerite ljubaznost Terrakomovih djelatnika!

Pročitajte više