Ispovijest Rajka Dujmića: "Prisilno liječenje je najbolje što mi se moglo dogoditi"

Screenshot: RTL

KADA je nakon napada na suprugu odveden na prisilno liječenje, činilo se kao da je Rajko Dujmić dotaknuo dno. No, priznaje da je to najbolje što mu se moglo dogoditi.

Danas je vedar i nasmijan te spreman za nove projekte: "Mislim da mi je sad period života kad treba stvarati. Dosta je bilo i izlazaka i pića i zabave bilo koje vrste. Mogu promatrati, ali sad treba napisati još", rekao je za RTL.

Kaže da se posljednjih mjeseci na liječenju od ovisnosti osjećao kao "brod na suhom doku": " Onda se sve sastruže s njega što ne valja i ostane živo drvo ili čisti čelik - pun snage i može vući još 50 godina."

Sretan je što se vratio supruzi Snježani s kojom je već 25 godina. Još uvijek ima volje za pisanjem i skladanjem, a na piće i ne pomišlja – uostalom, kaže da je sve svoje najbolje pjesme napisao trijezan. Također, ima planove za nastavak karijere: "Razmišljam da napravim jednu seriju, kao audiciju. Da nađem neke nove mlade ljude koji će na svoj način sva ta tijela i te duše, a pjesme su tijelo i duša, obući u jednu novu odjeću. Približiti vremenu. Znači, Novi Novi fosili", zaključuje Dujmić.

Pročitajte više