Ispovijest žene koja je spavala sa svećenikom: "Gorjet ću u paklu zbog toga"

Foto: 123rf

JEDNA žena iskreno je progovorila o svom iskustvu spavanja sa svećenikom zbog kojeg misli da će gorjeti u paklu. Kako bi ostala anonimna, svoju priču podijelila je na portalu rawconfessions.com. 

"Poznajem ga već godinama, a razmijenili smo brojeve jednom prilikom kad smo radili zajedno na nekom projektu u crkvi. Znali smo se viđati tu i tamo, no otad je prošlo mnogo vremena.

Jednog dana kupila sam novi telefon i zvala sve nepoznate kontakte. Među njima je bio i broj dotičnog svećenika. Malo smo razgovarali i pitao me gdje živim. Nije mi bilo jasno zašto me to pita pa sam ga upitala misli li da ću ga pozvat na večeru ili nešto.

Počeo se šaliti kako vjerojatno ne znam kuhati, a kladio bi se i da ne znam voditi ljubav. Ostala sam skroz zbunjena, no razgovarali smo i dalje, ali tad mi je rekao kako ga ne podnosim i nestao kao duh.

Jedan dan odjenula sam nešto seksi, ali ipak konzervativno i otišla u njegovu crkvu. Ostala sam čitavu misu, a kad je bilo gotovo, otišla sam do njega. Pet godina je prošlo otkad smo se zadnji put vidjeti.  Pazila sam da budem slatka i jednostavna, a potom sam otišla. Nakon toga me zvao po deset puta dnevno, i tako cijeli tjedan, a ja sam ga ignorirala. Na kraju sam ga pozvala na ručak. 

Potom smo tjednima razgovarali na telefon i odlučila sam ga pozvati kod sebe. Željela sam napraviti pravu atmosferu, ali da ipak ne upućuje na seks. Očistila sam čitavu kuću, otuširala se i obukla nešto pomalo seksi, pripijeno uz tijelo.

Skuhala sam nešto fino ako bude gladan. Upalila sam televizor i nekoliko lampi. Cilj mi je bio postići ugođaj bš kao da provodim ugodnu večer doma. Za svaki slučaj na krevet sam stavila čiste plahte. Pričali smo i pričali i naposljetku me poljubio. Pravila sam se da to ne želim, no malo po malo sam ga pustila da me lomi, cijelim putem do spavaće sobe. Seks je bio fantastičan. Imao je veliki kurac. Volim velike kurčeve."

Pročitajte više