Iva Šulentić priča o seksu: Mogu bilo kad i svugdje, nisam izbirljiva!

MARIJANA BATINIĆ i Petra Nižetić napravile su malu ljetnu reviziju seksualnih navika poznatih Hrvata u svojoj rubrici u časopisu Cosmopolitan. Naravno, odabrale su najzanimljivije likove i najzanimljivije odgovore pa evo što su tijekom godine uspjele izvući iz naših zvijezda i zvjezdica...

Luka Nižetić voli krajnosti

Luka Nižetić tvrdi da nema vlastiti pornić jer se ne voli niti snimati, niti gledati, a na pitanje je li se ikad seksao u moru odgovorio je poput pravog diplomata: "Ja sam dite s mora, moja mati je Dalmacija, što mislite, jesam li...?", kaže Luka i nastavlja: "Volim krajnosti. Donja frizura mi je dobra ako je ćelavica ili šuma Striborova", kaže.

Ida Prester priznaje da je nasjela na galebarsku spiku Bosanca

"Kaže meni bosanski galebar: Aj ti, ja ću doći pa ja još čekam", kaže Ida i priznaje kako bi u moru voljela isprobati popularnu seksualnu poza koja nosi naziv 69. "69 je izazov. Jedno će izvući kraći kraj. Preneseno, a možda i doslovno", kaže. Upitana kakvu frizuru njeguje "dolje", Ida je odgovorila: "Balkanijana. To je ona: Daj ne kaki, već na posao", kaže. Također priznala je da joj za seks godišnje doba nije nimalo bitno jer: "Bračne obaveze su bračne obaveze!".

Nives Celzijus će se ševiti, ali nije bila rječita kao inače



Nives Celzijus otkrila je kako će dio ljeta provesti kod prijateljice u Poreču, ali i što će raditi tamo. "Draga frendica koja ima kuću u Poreču otkrila mi je jedno super mjesto. Kad Dino i ja dođemo u Poreč malo ćemo se provozati jet skijem, a poslije - kud koji, mili moji. Također je dodala: "Jako volim afrikanu, a čula sam da je opet in. Definitivno je gajim za ovo ljeto", kaže.


Iva Šulentić može uvijek i svagdje

Kad je o intimnim frizurama riječ, odabir Ive Šulentić pada na brazilijanu. To je komentirala riječima: "Pusti, pusti modu", a priznala je i da može uvijek i svagdje. "Može uvijek i svagdje. Nisam izbirljiva. Bila zima ili ljeto, plahte su uvijek vruće. Može i pješčana plaža i snježna padina kad je u pitanju inspiracija. Ali i komocija", priča Iva.

Marko Tolja seks u moru nije probao

A iako nam je naš bloger Marko Tolja već otkrio neke detalje svojeg seksualnog života, uvijek ima mjesta za još koji. Tako Marko priča kako, iako živi uz more, seks u slanoj vodi još uvijek nije probao, ali, kaže, ni ne želi. "Ako kulisa baš mora biti morska, biram jedrilicu. Interijer ili eksterijer, svejedno", priča Marko. Također, priznaje da su mu je od frizura najdraža brazilijana jer "mrzi čupavo", iako je retro tip.

Barbaru Kolar šokiraju muške dlakave pozadine


"Ako se tu i tamo, neovisno o godišnjem dobu, odlučim za totalku, redovito biram manje bolne metode. Ali, mene zanima što je s muškim busenčićima? Možda ima žena kojima se nije drago služiti mačetama ne bi li stigle do skrivenog blaga? Koliko još muškaraca prakticira Kojaka?", pita se Kolarica i nastavlja: "I da napomenem, ovo pitanje nema nikakve veze sa šokom koji sam doživjela u nježnim godinama otkrivši da muške stražnjice imaju sklonost biti dlakave...".

"Bitorajka je najhigijenskija ljeti, najmanje se ušćufta!"



"Ljeto je godišnje doba kad se, s obzirom na deficit odjeće, najviše možemo približiti životinjama. Znači, namiriši feromon, približi se meti i naskoči". A kakve se frizurice sviđaju bivšem Misteru? "Bitorajka (po Reneu). Zato što je najhigijenskija, pogotovo preko ljeta. Kolokvijalno, najmanje se ušćufta", kaže. Noćno kupanje Mario obožava: "Kako pjesma kaže: najbolje je u moru biti gol, poslije je s tebe fino papat sol!".

Pročitajte više