Ivana Knoll: Bila sam preseksi za modne piste

Foto: Instagram

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll čestitala je Dan žena na svojem Instagramu te objavila fotke na kojima pozira u crnom asimetričnom kostimu. Zatim je svojim pratiteljima poslala i poruku u kojoj je istaknula kako bi svi u životu trebali biti svoji i autentični. 

"Uvijek sam bila preseksi, previše zaobljena za modne piste, premršava za 'plus size', previše za modne agencije, no znate što? Tada su me svi ti časopisi diljem svijeta prepoznali kao najseksi nogometnu navijačicu", poručila je Knoll. 

"Uvijek budite autentični i budite svoji bez obzira na sve. Jer ono pravo je rijetko, a ono lažno je posvuda", dodala je i zaželjela svima sretan Dan žena. 

Podsjetimo, Knoll je nedavno otkrila da je prekinula vezu s dečkom s kojim je bila 13 godina. Navela je i razlog prekida. "Nakon 13 godina u vezi nije loše biti slobodna", rekla je Knoll.

"Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponovit. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa", kazala je. Ljubila je poduzetnika Antu koji se navodno bavi nekretninama.

Pročitajte više