Ivanušec otkrio kako je upoznao Tiju: Dogovorili smo se za kavu i tako je sve počelo

Foto/Screenshot: Instagram/HRT

LUKA IVANUŠEC bio je najnoviji gost Roberta Knjaza u emisiji Knjaz kod Vatrenih, koja se emitira ponedjeljkom na HRT-u. Radi se o serijalu koji se emitira uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj, a pred kamerama se pojavila i njegova djevojka Tia Vugrinec, kći bivšeg nogometaša Davora Vugrineca.

Otkrili kako su se upoznali

Luka igra za Feyenoord pa Tia s njim živi u Rotterdamu. Kazao je kako mu je tamo dosadno kada je kiša, ali je uz djevojku sve lakše. "Od 30 dana, kiši njih 24! Srećom, cura je sa mnom tu pa je sve ljepše. Ne bude ti toliko dosadno, imaš s kim provoditi dane", rekao je pa otkrio kako su se upoznali.

"Upoznali smo se još dok smo bili klinci, kad smo išli na Sportske igre mladih u Split. Kroz srednju smo se isto znali družiti. Taj je kontakt nestao na četiri-pet godina i ponovno smo se sreli u Zagrebu dok je ona studirala, a ja igrao u Lokomotivi. Dogovorili smo se za kavu i tad je opet sve krenulo", otkrio je Luka.

Tia je na pitanje tko bi pobijedio da njezin dečko i tata igraju jedan na jedan, odgovorila: "Možda Luka jer je bolji tehničar, ali kad bi se pucali slobodnjaci, tata bi bio bolji."

Vugrinec mu ne daje previše savjeta

Ona svog dečka opisuje kao lijepo odgojenog, upornog i talentiranog. "Napravio bi sve da ostvari svoje ciljeve", rekla je.

Luka je otkrio i u kakvom je odnosu s ocem svoje djevojke. "Sve dobro, nije da daje puno savjeta. Tu i tamo koji, nije da voli ulaziti u te neke stvari. Zna da kao igrač praktički sve znaš i ne daje previše savjeta", rekao je. 

Pročitajte više