Izabel Kovačić oglasila se nakon što je Kovačić ispisao povijest nogometa

Foto: Instagram

MANCHESTER CITY prvi je put u povijesti osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo. U finalu ovogodišnjeg izdanja europski prvak pobijedio je Fluminense 4:0. Osvajanjem ovog trofeja povijest nogometa ispisao je i Mateo Kovačić, igrač Manchester Cityja. 

Ispisao je povijest

Hrvatski reprezentativac postao je prvi igrač ikada s naslovom svjetskog klupskog prvaka u dresovima tri različita kluba. Ranije je ovo natjecanje osvajao kao igrač Real Madrida (dvaput) te Chelseaja. Nakon ovog trijumfa oglasila se i Mateova supruga Izabel.

Podijelila je objavu stranice Four Football. Oni su objavili fotografiju Matea Kovačića te naveli njegov povijesni uspjeh. "Tako sam ponosna", napisala je Izabel.

Zajedno su od 2010. 

Mateo i Izabel upoznali su se u crkvi u Sesvetskim Selima još dok su bili srednjoškolci. Mateo je bio ministrant, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru Lillium. Službeno su u vezi od 2010. godine, a Mateo se jednom prilikom prisjetio njihovih početaka objavivši fotografiju na Instagramu.

"Od 2010., ljubav mog života", napisao je uz njihovu, tad deset godina staru fotografiju.

2017. godine vjenčali su se u istoj toj župi Antuna Padovanskog. Na njihovom vjenčanju pojavili su se brojni Mateovi suigrači. Među uzvanicima su tada snimljeni Vedran Ćorluka i Franka Batelić, Zoran i Zdravko Mamić, Luis Ibáñez, Marcelo, Čermakovi, ali i mnogi drugi. Nakon obreda u Sesvetskim Selima, slavlje se nastavilo u zagrebačkom Westinu. 

Izabel je s Mateom bila tijekom svake veće odluke u karijeri. Kad je zaigrao za Inter, s njim je otišla u Milano, a nakon potpisivanja ugovora s Realom, s nogometašem se preselila u Madrid. 2020. godine dobili su sina Ivana. 

Pročitajte više