Jadranka Sloković je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, a evo što na njoj nikad nećete vidjeti

Foto: Goran Stanzl, Sanjin Strukic, Luka Stanzl, Jurica GaloicTomislav Miletic, Matija Habljak, Patrik Macek, Petar Glebov, Davor Visnjic/PIXSELL

IZDANJE u kojem se Jadranka Sloković pojavila u Londonu proteklog tjedna još jednom nas je podsjetilo da ovu odvjetnicu s pravom nazivaju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica.

Guccijeve salonke, Burberry baloner i kišobran i Hermes torba bili su uočljivi prilikom ulaska u zgradu suda, no kad je u pauzi izašla iz nje otkrilo se da ispod balonera nosi crni sako od baršuna.

Upravo je crna jedna od dvije (ne)boje koje najčešće nosi. Najčešće se njena sudska izdanja sastoje od crnog odijela s hlačama te bijele košulje koja uvijek ima neki neobični detalj. Ponekad je to zanimljiv ovratnik, ponekad je sitni uzorak. Ako nema nijednog, Sloković će oko vrata zavezati maramu i time razbiti monotoniju.

U slobodno vrijeme je ljubiteljica haljina, u kojima je se najčešće može vidjeti na premijerama predstava koje posjećuje s partnerom Čedom Prodanovićem. Tada čak u obzir dolaze i boje, poput zelene, no i tada rijetko nosi jarke boje.

Pročitajte više