Jamie Lee Curtis o Kate: Ona je ljudsko biće i bolesna je. To je privatna stvar

Foto: EPA/Instagram

Princeza od Walesa Kate Middleton jučer je objavila da joj je dijagnosticiran rak i da je pod "preventivnom" kemoterapijom. Zbog bolesti princeze i njezinog odsustva iz javnosti mnogi su nagađali što se događa s njom i proširile su se razne teorije zavjere.

O tome je progovorila i glumica Jamie Lee Curtis, koja je, nakon što je Kate objavila da ima rak, podijelila njenu fotografiju na svom Instagram profilu.

"Možemo li, molim vas, prestati s usranim teorijama zavjere? Ona je ljudsko biće s malom djecom i očito ima neku vrstu zdravstvenog problema. To je privatna stvar. Nemamo li pametnijeg posla i važnije brige od ovoga? Društvo nam je zaista na niskim granama kada ima toliko krucijalnih pitanja kojima je potrebna naša pozornost", napisala je Jamie.

"Sada nam je princeza Kate rekla za svoje zdravlje i sada bismo trebali poslati samo najbolje želje njoj i njezinoj obitelji i usredotočiti se na vlastite živote i živote ljudi koji su izravno povezani s nama. I na bezbroj problema koji ugrožavaju živote naše djece se trebamo fokusirati", dodala je Jamie u komentaru ispod svoje objave.

Rak je otkrila nakon operacije u siječnju

Podsjetimo, Kate Middleton javnosti se obratila emotivnom videoporukom u kojoj je otkrila da je dijagnoza "šokirala čitavu obitelj" i da su ona i William "činili sve što mogu da procesuiraju i riješe ovo privatno za dobrobit obitelji".

"Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je za njih prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro", dodala je u videu snimljenom u obiteljskom vrtu.

Catherinein rak otkriven je tek nakon što je u siječnju podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u londonskoj klinici. Kensingtonska palača priopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te su zamolili javnost da o tome ne nagađa.

Pročitajte više