Jeff Bezos na crveni tepih stigao u društvu atraktivne Lauren

Foto: Profimedia

JEDAN od najbogatijih ljudi na svijetu, Jeff Bezos, pojavio se na premijeri serije Gospodar prstenova: Moć prstena, a društvo na crvenom tepihu pravila mu je atraktivna djevojka Lauren Sanchez.

Bezos je bivšu suprugu MacKenzie, od koje se razveo 2019. godine, navodno ostavio zbog Lauren, inače nekadašnje voditeljice na televiziji Fox, poznatoj po svom seksepilu. Razvodom je Bezos izgubio 250 milijardi kuna.

Prijateljica tvrdi: Lauren je pala na Bezosovo bogatstvo

Njena navodno dugogodišnja prijateljica ispričala je kako je započela Laurenina ljubavna priča sa šefom Amazona Jeffom Bezosom. Prijateljica je uvjerena da je atraktivna voditeljica pala na Bezosovo bogatstvo, a otkrila je da se Lauren bacila na njega nakon što su se ona i suprug sprijateljili s njim u Seattleu.

Navodno Lauren nikad nije štedjela na sebi pa je kupovala i dizajnerske cipele vrijedne 12 tisuća dolara. To si je mogla priuštiti jer je njen bivši muž Patrick Whitesell poprilično bogat.

2017. Lauren je u intervjuu priznala da je rođena u siromaštvu te je odrasla s bakom koja je radila kao čistačica.

Prije šest godina osnovala je tvrtku Black Ops Aviation za snimanje iz zraka, a njeni prijatelji uvjereni su da ju je tako Bezos upoznao - trebao mu je netko za snimanje zračnih snimki za Amazon.

Pročitajte više