Jelena Karleuša o Tesli: "On je bio čudak bez žene, imao je i poremećaj"

Foto: Instagram/Wikipedia

SRPSKA folk zvijezda Jelena Karleuša poznata je po tome da nema dlake na jeziku, a u svojoj se posljednjoj izjavi dotakla slavnog znanstvenika Nikole Tesle kojim, sudeći po njenim riječima, nije baš impresionirana, piše Kurir.

"Je li moguće da je Nikola Tesla asocijacija na muškarčinu i tradicionalne vrijednosti? Koliko ja znam i koliko smo učili u školi on je bio čudak bez žene. On nije bio nikakav predstavnik tradicionalnih vrijednosti. Imao je i poremećaj, stalno je prao ruke, nitko ga nije doticao, plašio se bakterija, nije komunicirao s ljudima", oborila se na slavnog znanstvenika Karleuša.

"Velika je razlika između pedera i pederčine": Srbi se posvađali oko TLZP-a i Conchite Wurst

Njena izjava je potaknuta ponašanjem kick boksera Nenada Pagonisa koji je u showu "Tvoje lice zvuči poznato" prvo odbio imitirati Conchitu Wurst, a zatim ipak pristao, ali je na kraju nastupa strgnuo haljinu i pokazao majicu s likom Nikole Tesle koji je po njemu simbol tradicionalnih vrijednosti.

Nakon što je objasnila što misli o Tesli, Karleuša je počela nizati pohvale za bradatu pjevačicu.

"Ona je iznimno uspješna osoba koja je pobijedila na Eurosongu i koja je jako aktivna kada je riječ o humanitarnom radu. Da li je Conchita muško, žensko ili nešto treće to je manje važno, bitno je kakav je tko čovjek. Generalno mislim da ljude ne treba dijeliti po nacionalnosti, boji kože, vjeroispovijesti... Nebitno je jesi li muško, žensko ili vanzemaljac ako si vrijedna osoba", zaključila je ona.  

Pročitajte više