Jennifer Aniston odbila je ulogu koja bi joj promijenila čitavu karijeru

Screenshot: YouTube

OD RANIH dana karijere u "Prijateljima" do njezine posljednje uloge u kriminalističkom filmu "Murder Mystery", Jennifer Aniston oduvijek je bila poznata po svojim ulogama u komedijama, stoga ne čudi činjenica da joj je jednom ponuđena uloga u showu "Saturday Night Live".

No ono što čudi je da je 50-godišnja holivudska zvijezda odbila tu ulogu. Prije njezinih dana u "Prijateljima", glumici se obratio Lorne Michaels, tvorac i producent NBC-jeve dugotrajne i uspješne komedije i pitao je hoće li se pridružiti postavi showa, no ona je odbila tu priliku.

U razgovoru kod Howarda Sterna Aniston je objasnila zašto je rekla ne jednom od danas najvećih i najdugovječnijih skeč-showova na američkoj televiziji (nedavno je krenula 45. sezona).

"Išla sam razgovarati s njim, bila sam balavica", prisjetila se Aniston te je dodala kako je smatrala da bi žene tamo trebali tretirati bolje... "jer je to bio takav klub muškaraca".

Otkrila je i kako je osjećala da joj se ne bi svidjelo okruženje.

Aniston koja je osvojila Emmyja 2002. za ulogu Rachel Green u "Prijateljima" također je primijetila da se osjećala malo uvrijeđeno kad su ljudi podcjenjivali njezinu sposobnost da glumi u dramatičnijim ulogama od komedija koje su je proslavile.

Pročitajte više