Jessica Simpson u Indiji zaliječila srce i napravila ritualnu tetovažu

NEKOLIKO tjedana nakon što je prekinula s dečkom, igračem američkog nogometa Tonyjem Romom, Jessica Simpson srce je otišla zaliječiti u Indiju, a iz nje se vratila s novom, ritualnom tetovažom. Simpson je u Indiji snimala svoj novi reality show "The Price Of Beauty", a paparazzi su je počeli opsjedati odmah po povratku iz Mumbaija, kada su i snimljene priložene fotografije.

Posljednjih tjedana puno se šuškalo o tome kako je Simpson nakon prekida sa slavnim američkim sportašem pala u depresiju iz koje se, navodno, jedva izvukla. Tako je u Indiji, osim što je snimala reality show, pokušala pronaći utjehu u duhovnosti i ne misliti na igrača Dallas Cowboysa s kojim je posljednjih nekoliko mjeseci provela u vezi, a koji ju je ostavio samo dan prije njezina 29. rođendana.

"Tony je prekinuo, jer nije mogao podnijeti njezin svakodnevni pritisak. Ona se pod svaku cijenu htjela udati za njega. Rekao joj je da želi uzeti pauzu, jer se želi koncentrirati na karijeru i sljedeću nogometnu sezonu", rekao je anonimni izvor američkim medijima.

Pročitajte više