Jezivo iskustvo: Priča ove žene dokazat će da ne smijete pustiti strance u kuću

Foto: 123RF

NAKON što je oglasila putem jedne aplikacije da prodaje sušilicu za rublje, jedna žena koja na Twitteru objavljuje pod imenom SaraSuze nije imala pojma što bi se moglo dogoditi. Kako se uređaj nalazi u podrumu njene kuće, oni koji bi poželjeli kupiti ga morali su ući u njenu kuću.

Što se dogodilo opisala je na Twitteru.

Svjesna da nešto može poći po zlu, SaraSuze zainteresiranima za perilicu javila je da je mogu vidjeti tek nakon 17 sati, kad joj muž dođe doma. Javio joj se jedan muškarac i rekao da radi noćne smjene pa može doći ujutro. Kako bi bila sigurna, rekla mu je da dođe u vrijeme kad joj je suprug još kod kuće. Kupac je kasnio 15 minuta, a njen muže je morao otići. Prije nego što je kupac došao, SaraSuze poslala mu je poruke da ne dolazi, no on ju je očito ignorirao.

"Bio je u kasnim 60-ima, početak 70-ih. Visok i mršav. Nosio je vjenčani prsten. Nije mi se smiješio ni predugo me gledao. Izgledao je sigurno pa sam se predomislila i pustila ga da pogleda sušilicu. Kad smo došli u podrum rekao je da je možemo izvući, ali da mu treba njena pomoć.

Primila je jedan kraj sušilice te su zajedno krenuli uz stepenice.

"Sa svakom stepenicom osjećala sam sve veću težinu, znojila sam se, teško disala, postala sam ljuta. Na pola puta shvaćam da on ne radi ništa. I onda sam ugledala njegov pogled. Zurio je u mene, gledao me u oči s osmjehom. Kosa mi je na licu, ne mogu više držati uređaj, taman sam ga krenula pitati što je kad je rekao: 'Dovraga, djevojko. Pogledaj se. Čovječe, ta bedra, uposli ih. Znoj izgleda dobro na tebi, kladim se da je tvoj suprug sretan muškarac. Pokaži mi što imaš'", opisala je SaraSuze.

Ostala je u šoku, ali kiselo mu se nasmiješila i nastavila nositi sušilicu po stepenicama do prizemlja.

Odmah je nazvala supruga da mu kaže da je kupac stigao, no muškarac se odmah nakon toga pokupio ne kupivši sušilicu. Vratio se u 10 sati, ali tada je njen muž već došao pa mu je on otvorio vrata. Kupac se pravio da je pogriješio kuću. Događaj je opisala na Twitteru kako bi ljudima poslala upozorenje.

"Je li me želio ubiti? Vjerojatno ne. Ali nisam sigurna. Želim poručiti da čak i kad sve završi dobro, ovakve stvari uzimaju emocionalni danak. Bila sam uplašena, ostao mi je golemi teret i sad postoji još jedna stvar o kojoj brinem", napisala je.

Pročitajte više