Kardashianka odbacila Photoshop i ponosno pokazala strije na nogama

Foto: Instagram

DOK SE većina influencerica bavi fotošopiranjem na tankoj granici između iluzije i blamaže, 40-godišnja Kourtney Kardashian odlučila je udariti kontru. Objavom fotografije na svom blogu Poosh, na kojoj joj se vide strije na nogama, postala je instant heroina svih boraca za Instagram istinu.

Pozirajući u crnom trendi badiću koji je uparila sa sunčanim naočalama i šeširom, reality zvijezda je pokazala "pravu sebe", bez digitalne obrade koja je danas u virtualnom svijetu postala uobičajena. Fanovi su odmah primijetili njezin potez i naveliko ga nahvalili u komentarima. "Hvala ti što nisi izbrisala strije", napisala joj je jedna pratiteljica.

Fotografija je snimljena na ljetovanju u talijanskom Portofinu, a vitku figuru koju je na njoj pokazala, priznaje, duguje keto dijeti. "Moje tijelo je najbolje izgledalo prije dvije i pol godine, kad sam dva mjeseca bila na keto dijeti. Iz mojeg iskustva, najbolja metoda za uspješan trening je smanjiti unos šećera, izgorijevati salo i držati se keto dijete", preporučila je svojim čitateljima najstarija sestra klana Kardashian-Jenner.

Pročitajte više