Karl Lagerfeld: Tko uopće želi gledati žene s oblinama?

KONTROVERZNI dizajner Karl Lagerfeld popljuvao je "normalne" žene nakon što je popularni njemački magazin Brigitte zabranio objavljivanje bilo kakvih fotografija mršavih manekenki. Naime, Karl je izjavio da nitko ne želi gledati oble, popunjene žene. "Imate debele mame koje s vrećicom čipsa sjede pred televizorom i komentiraju da su modeli ružni. Bit mode su snovi i iluzija", izjavio je Nijemac.

Uvrijeđena manekenka Katie Green, koja je između ostalog bila zaštitno lice kampanja za Wonderbra i Ultimo, reagirala je na njegove komentare te izjavila da joj je zlo od Lagerfelda. "Totalno sam šokirana zbog njegovih izjava. Taj čovjek je zaozbiljno zaluđen i neodgovoran. Povraća mi se od njega", rekla je Katie koja dodaje da je on čovjek koji zapravo pomaže ženama da se zbog svoje neishranjenosti i želje da budu poput ostalih mršavih manekenki bore za vlastiti život.

"Rekao je da nitko ne želi vidjeti stvarnu ženu, ali ja znam da skoro svi pravi muškarci više preferiraju žene s oblinama", rekla je za kraj manekenka koja je također nedavno sudjelovala u kampanji "Say NO to size Zero".

Pročitajte više