Kate Beckinsale požalila zbog priznanja o anoreksiji

Glumica priznaje kako ni vlastitoj kćeri nije rekla da je patila od anoreksije, te osjeća kako je njezina privatnost narušena svaki put kada joj pitanje o tom problemu bude postavljeno. "Jedini razlog zašto sam to uopće spomenula je taj što sam bila mlada, a čitam mnogo krivih informacija o problemu poremećaja u prehrani", kazala je glumica, dodavši kako je za svoju "ispovijest" očito odabrala pogrešan časopis, izrazivši žaljenje što je takvo nešto uopće "izvlačila" iz svoje prošlosti.

Oprečno stavu da o tome više ne želi razgovarati, za časopis Glamour, kojemu je i otkrila kako se osjeća napadnutom čim pitanje o njezinom problemu s anoreksijom iskrsne u razgovoru s novinarima, Beckinsale progovara o tome kako se nada da se njezina kći neće suočiti s istim problemom.

Glumica razlog tomu vidi prije svega u činjenici da, prema njezinu mišljenju, njezina kći živi u puno sretnijem okruženju nego je živjela njezina majka u godinama kada se borila s anoreksijom. Glumica je probleme s poremećajem u prehrani, kako kaže, doživjela nakon smrti oca Richarda Beckinsalea, također glumca.

Pročitajte više