Kći Michaela Jacksona bila je seksualno zlostavljana, ali i tvrdi: "Moj otac sigurno je ubijen"

Foto: Instagram

KAD JOJ je 2009. ubijen slavni otac, Paris Jackson imala je tek 11 godina, a nedavno je dala svoj prvi veliki intervju koji je šokirao brojne obožavatelje legendarnog pjevača.

O svom odnosu s ocem otvoreno je pričala za magazin Rolling Stone, a imala je i brojne teorije o njegovoj smrti, piše The Sun.

Između ostalog, okrivila je i diskografsku kuću AEG koja je organizirala veliki povratak "Kralja popa." "This is it" turneja je smatra, iscrpila je, a naposljetku i otjerala njezinog oca u smrt. Paris krivi, između ostalih, i njegovog osobnog doktora, Conrada Murraya. Napominje kako joj je otac uvijek izgledao umorno, a on nikad nije napravio ništa.

Slučaj je završio i na sudu, no tamo je porota odlučila kako je Michael Jackson za svoju smrt kriv sam. Paris i dalje tvrdi kako diskografska kuća AEG svoje umjetnike tretira užasno. "Rade do smrti i uvijek su iscrpljeni", rekla je. Zabrinutost je iskazala čak i za Justina Biebera. "Izgledao je umorno, a kad sam na karti vidjela 'AEG Live', sve mi je bilo jasno", dodala je.

Doktor Conrad Murray osuđen je za nenamjerno ubojstvo jer pjevača je "navukao" na adiktivni lijek "Propofol." No, Paris Jackson ide još dalje i tvrdi da joj je otac ubijen. 

"Ubit će me jednog dana", govorio joj je otac. I zbog toga misli da sve strelice upućuju na ubojstvo. "Zvuči kao teorija zavjere i možda zvuči kao sranje, ali svi pravi fanovi i svi u obitelji znaju da je tako. Bilo je namješteno. Bilo je sranje", otkrila je te dodala kako ipak nije sigurna na koji način se to dogodilo.

Sad traži osvetu i ne misli stati dok ne otkrije krivca. Paris iza sebe ima težak život, a priznala je i kako se 2013. pokušala ubiti te kako to nije bio njezin prvi pokušaj. Rane tinejdžerske godine bile su joj ispunjene tjeskobom i depresijom pa se često poželjela ozljeđivati.

"Bila je to mržnja prema samoj sebi, nisko samopouzdanje. Mislila sam da nemam razloga živjeti", priznala je. 18 mjeseci provela je na rehabilitaciji. Priznala je još jednu traumu. Naime, s 14 godina seksualno ju je napastovao potpuni stranac. "Ne želim u detalje, ali nije bilo nimalo dobro iskustvo. Bilo mi je jako teško u to vrijeme. Nisam rekla nikome", priznala je te zaključila kako se nakon rehabilitacije osjeća kao potpuno nova osoba.

Pročitajte više